Whisky-provning

Att vi från & med 1 m ars 2018 har Västsveriges STÖRSTA Singelmalts-Whisky-Samling känner dom allra flesta till i dagsläget men att vår vision att bli Störst i Norden har dock ännu inte kommit alla till kännedom. Om vi kommer dit får vi se.

Vår whisky-provning sker naturligtvis inne i VIP-Whisky-avdelningen där vi avrundar provningen med vårt levande 30liters-fat, minimum 6-personer & max 50 åt gången. En trevligare atmosfär för en whisky-provning är svår att hitta & vill man fördjupa sina kunskaper så rekommenderar vi vår exklusiva provning som sker i Mars-månad varje år. För den inbitne Whisky-älskaren så har vi även vårt Whisky-sällskap som ni kan få mer information på plats om så önskas. Med 3-dagars framförhållning så kan ni alltid boka en whisky-provning hos oss på våra kvällar.

Måste man äta eller göra något enligt ovan då? Vi vill beskriva våra Fredagskvällar enligt följande: Alla är alltid välkomna & skall känna sig välkomna.

Vill man Komma in för lite prat att beställa en bit mat eller ta en öl så går det bra. Under tiden man gästar oss så kan man ju boka allt enligt ovan. Men för Spontan gästen så har alla gäster Pingisbord, Biljardbord & lite andra spel man själva får roa sig med. Vi vill uppnå kvarterskrogs-känslan.

17:00-23:00 495:-/person. Minimum 6 personer – max 50 personer.

Boka whiskyprovning

À la carte

Vår meny ska vara igenkännande med fokus på kvalitén, vi jobbar med Svenska gårdar och vill ha ett utbud som passar gammal som ung.

Månadsvis byts visa rätter ut under benämningen Månadens & Just Nu rätter för att anpassa oss efter kunders önskemål & för att vi i personalen hela tiden ska få använda vår kreativitet utifrån säsong. I baren är det fokus på att ha ett större utbud av diverse öl-sorter, drinkar, frukter, alkoholfria-alternativ & viner som ska passa samman med den mat vi serverar. Är man allergisk, laktos, vegetarian el gluten så kan vi lösa det mesta.

Att vi har producenter i vår närhet som Sivans, Stenssons, Tizianas glass kommer ni också märka av i våra rätter.

Vi vill verkligen att ni gäster skall känna er välkomna & ha roligt hos oss.

Se meny