Varje fredag och lördag har vi nu ÖPPET vår KVARTERSKROG mellan 17:00-01:00 under månaderna sept-maj månad ut (således vilar vi Kvarterskrogen under sommarmånaderna men startar alltid igång igen i september månad). Boka bord är önskvärt men vi kör med Drop-In.

Det går även bra att boka shuffleboard, 5-Kamp & Whisky-Provnings tider på våra kvällar från & med nu. Vilket görs till: info@kronanvara.com alt 0512-12665.

Shuffleboard

17:00-01:00. 200:-/timme. Ett trevligt spel för alla åldrar där vinnarskallen kommer in mer och mer ju längre man spelar. Vårt shuffleboard finner ni i Stora salen där vi har vårt buffe-bord på veckodagarna. Buffe-bordet är nämligen vårt shuffleboard. För att detta skulle smälta in i vår miljö i sin helhet så har vi byggt bordet själva förutom skivan och under lunchtiden har vi 2 överdelar som man på ett enkelt sätt kan tas bort & spelet kan börja.

5-Kamp

17:00-23:00. 200:-/person. Minimum 6 personer – max 50 personer. Tar ca 2 timme. Egen instruktör som lotsar er igenom kamperna, som bland annat består utav Sumo-brottning & Mästarnas mästare. Detta sker i egen avdelning och kombinationen med en efterföljande Whisky-provning alt en god bit mat på vår balkong rekommenderas.

Boka aktiviteter

À la carte

Vår meny ska vara igenkännande med fokus på kvalitén, vi jobbar med Svenska gårdar och vill ha ett utbud som passar gammal som ung.

Månadsvis byts visa rätter ut under benämningen Månadens & Just Nu rätter för att anpassa oss efter kunders önskemål & för att vi i personalen hela tiden ska få använda vår kreativitet utifrån säsong. I baren är det fokus på att ha ett större utbud av diverse öl-sorter, drinkar, frukter, alkoholfria-alternativ & viner som ska passa samman med den mat vi serverar. Är man allergisk, laktos, vegetarian el gluten så kan vi lösa det mesta.

Att vi har producenter i vår närhet som Sivans, Stenssons, Tizianas glass kommer ni också märka av i våra rätter.

Vi vill verkligen att ni gäster skall känna er välkomna & ha roligt hos oss.

Se meny